Slangengifcreme

Plastische chirurgie maakt zich zorgen…

Gepatenteerde slangencrème van Armonia maakt dure en pijnlijke faceliftinjecties overbodig.

“Het is de eerste keer dat ik ècht verschil zie in mijn gezicht. En ik heb werkelijk alles al geprobeerd.” “Iedereen wil mijn gezicht aanraken;
en er zit ook nog een zonnebeschermingsfactor 15 in. Geweldig!”

“Misschien een beetje griezelig maar het helpt echt ge-wel-dig!”

Gezichtsuitdrukkingen zijn de belangrijkste oorzaak van diepe rimpels. De rimpels die veroorzaakt zijn door gezichtsuitdrukkingen zijn altijd zichtbaar. Door je voorhoofd te fronzen, wenkbrauwen op te trekken, te lachen en te praten gebruiken we al gauw maarliefst 60 spieren. Dit geeft in de loop der tijd uitdrukkingslijnen die uiteindelijk diepe en blijvende rimpels worden. Dankzij Slangencrème van Armonia is dat nu verleden tijd!

Het verdovende spiereffect van slangengif. Hoe werkt het?

Er is nu een nieuw krachtig ingrediënt ontdekt dat echt verbluffend snel werkt in de strijd tegen rimpels. Dit ingrediënt heet SVT (Slangengif tripeptide) en heeft een vergelijkbaar liftend effect op basis van een “botox-like” proteïne die afkomstig is van slangengif van de tempelslang.
Net zoals botulinetoxine wordt slangencrème toegepast om je aangezichtsspieren selectief te verlammen en zo rimpelvorming te onderdrukken en te blokkeren.

Deze proteïnen trekken de tekenen van veroudering, kraaienpootjes en de uitdrukkingsrimpels weer strak. Het geeft een krachtig “lifting” effect waardoor je er weer minstens 10 jaar jonger uit zult zien…!

Slangencrème van Armonia bevat géén paraben en conserveringsmiddelen.

Klinische tests bewijzen het; een revolutionaire gepa-tenteerde veilige formule met uitstekende antirimpel eigenschappen die een “botox-like” faceliftend-effect hebben, je huid verzachten, glad maken en rimpels en uitdrukkingslijnen in record tijd doen vervagen.

Rimpels op het voorhoofd vervagen tot wel 52%!

Let op! Alleen de Slangencreme van Armonia:

  • Bevat hoogste concentratie Slangengif Tripeptide (SVT)
  • Is parabenenvrij
  • Bevat Aloë Vera, collageen en allantoïne
  • Bevat vitamine A+C+E complex
  • Heeft een zonnebrand factor 15 (mag niet ontbreken i.v.m. invloeden ozonlaag)